• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Національний урок з безпеки дорожнього руху

Національний урок з безпеки дорожнього руху

2021-11-19

/Files/images/Безпека.jpg
19 листопада в межах тижня безпеки дорожнього руху та з метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в нашому закладі освіти пройшовЄдиний національний урок з безпеки дорожнього руху.
Здобувачі освіти 1-10 класів під час заходів повторили основні правила безпеки для пішоходів – учасників дорожнього руху.
Учні початкових класів виготовляли дорожні знаки, макети світлофорів, грали в тематичні настільні ігри розв’язували ситуативні задачі, кросворди, відгадували загадки, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання з Правил дорожнього руху.
Старшокласники здійснили на місцевості моніторинг пішохідних переходів, проаналізували причини ДТП за участю пішоходів, повторювали правила надання першої медичної допомоги, повторили правила переходу дороги, правила поведінки в громадському транспорті, тощо…
Тож бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше здоров’я – це наша відповідальність!Незнання правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності!

/Files/images/2 безпека (1).jpg /Files/images/7 безпека.jpg /Files/images/6 безпека.jpg /Files/images/4 безпека.jpg /Files/images/5 безпека.jpg /Files/images/3 безпека.jpg /Files/images/2 безпека (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.